Monday, June 29, 2009

Fish and Seafood Recipes (Engl) (Esp) (IT) (FR) (DE)

Seabass in a Salt Crust (Engl)

(Wild Seabass)






Braised Salmon & Fennel w/ Pine Nuts & Saffron (Engl)


(Salmon)


Gently cooked salmon soaks in the flavors of fennel and saffron-infused wine. The aroma of toasted pine nuts, and beauty of this dish are only rivaled by its flavors, making it a perfect one-skillet meal to serve to family and friends.


(Fennel)





Mustard Crusted Salmon Fillet (Engl)





How to cut Salmon (English Subtitles)





Wild Salmon (Engl)


In the heart of Vancouver is Vij's Restaurant where we meet up with Chef/Owner Vikram Vij who shows us how to prepare a delightful marinated and grilled Wild Salmon! Vij's is one of the absolute gems of Vancouver and we are so honored to learn from this master Indian chef!




Seared Swordfish (Engl)


(Swordfish)









Salt Cod Cakes (Engl)


 (Cod)








"Passatelli in Brodo di Pesce" dello chef Moreno Cedroni (IT)

 

(Zuppa di Pesce)





E ancora un altro video sul Pesce azzurro e due ricette (IT)


(Alici-Anchovies)





 

How to Cook a Crab and How to Clean a Crab (Engl)


(Crabs)









Bacalao al Pil-Pil  (Esp)


(Bacalao)







White Miso-Cured Wild Alaskan Black Cod (Engl)





Scallop Foie Gras in Puff Pastry (Engl)




Crab and Corn Chowder (Engl)






Taboulé Von Hummer in Erno's Bistro (DE)


(Hummer) 




Der Franzose Valéry Mathis kocht in Frankfurt auf hohem Niveau in Erno's Bistro!



Tintenfisch-Risotto (DE)


Der Chefkoch des Hotels Danieli in Venedig bereitet ein traditionelles venezianisches Gericht zu.Risotto mit gegrilltem Tintenfisch und Erbsenpüree.







Creamy Fish Pie (Engl)






Poached Cod w/ Purple Potatoes (Engl)


Citrus poached Cod, served up w/ purple potatoes and a roasted beet vinaigrette. Wholesome, pure, and nourishing cuisine.





Pibales - Baby Eels (Engl) (Link)




http://www.5min.com/Video/Pibales-217394471



Periwinkles (Engl)





Periwinkles are one of the most overlooked and underrated members of the seafood family. They are what we like to call "the poor man's escargot." Lynne has prepared them Portuguese style - very simply with just garlic powder, pepper and a little seaweed. But you could also bathe them in butter and garlic if you so choose.






Fisch (DE)


Frutti di Mare - Full Video (DE)

Scampi, Garnelen, Tintenfisch in allen Spielarten, große und kleine Muscheln, Meeresschnecken – wer im Urlaub über den Fischmarkt einer Hafenstadt spaziert, dem gehen die Augen über. Viele dieser Meeresfrüchte kann man längst auch bei uns in guten Supermärkten und Fachgeschäften finden, manches frisch, anderes küchenfertig in der Tiefkühltruhe. Aber viele trauen sich nicht dran, weil sie nicht wissen, wie man damit umgeht. Martina und Moritz wissen da Rat: Sie erklären, wie man Frutti di Mare –so heißen die Meeresfrüchte in Italien - richtig aussucht, zeigen Schritt für Schritt, wie man sie putzt, vor- und zubereitet – es ist eigentlich alles ganz einfach. Die schönsten Rezeptideen, zum Beispiel: Spaghetti mit Venusmuscheln, Marinierte Sepie (Tintenfisch), Kartoffelsalat mit Oktopus (Krake) und Bohnen, Garnelen mit Aioli und gedämpfte Scampi. Und weil alles so fix geht, verraten sie auch noch zu allen Rezepten schnelle Varianten und suchen natürlich die passenden Weine dazu aus.






Clam Chowder (Engl)

No more thick and gloopy clam chowder! This one has loads of flavor and can be put together in no time!







Taglierini Vongole e Gallinella di Mare (IT)


(Vongole e Telline)


(Gallinelle)




Cristian Capellaro dell'Antica Locanda del Birichin di Busca (Cn) ci mostra come preparare questo ottimo piatto.


Ingredienti:

Filetti di Gallinella di mare e Vongole veraci, prezzemolo, olio extra vergine di oliva, pepe nero, pomodoro, cipolla e spicchi d'aglio.






Squid-Ink-Pasta with Prawns (Engl) (Link)


http://www.lifestylefood.com.au/oven/#/signaturedish/EA5ACDEA/squid-ink-pasta-with-prawns



Sesame Seared Tuna w/ Wasabi Vinaigrette (Engl)



(Wasabi Root)


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